Mi verujemo da svako ko se zdravo hrani zdravo i misli!


Verujemo da svi zaslužuju da jedu zdravo. Zato smo razvili niz kvalitetnih i ukusnih proizvoda prepunih dobrotom prirode i želimo da ih podelimo sa vama.
Verujemo da se znanjem dolazi do uspeha. Verujemo da nema prečica. Verujemo u odgovornost prema Vama. Želimo da naši proizvodi budu domaći, 100% prirodni i zdravi. Naša vrata su uvek otvorena za naše prijatelje.

Dobro se dobrim vraća!


Naši proizvodi ne sadrže veštačke aditive, pojačivače ukusa, boje ili arome. Bogati su biljnim belančevinama i vlaknima.
Naši proizvodni procesi teže da očuvanje hranlivih materija i kontrolisana fabrička proizvodnja donose vrhunske proizvode koji podržavaju zdrav način života!
Naš sistem upravlanja kvalitetom je sertifikovan prema ISO 22000, a naša fabrika je sertifikovana u skladu sa odredbama Ekološke regulative.

Znali smo šta želimo, znali smo šta nećemo.


Nismo želeli da budemo deo beskrajnog izbora u začaranom krugu korporativnih proizvoda koji vam se smeše na policama, iz izloga, koji prate svaki vaš korak, svaku vašu nedoumicu. Ne umemo mi to, ne, to mi nismo, mi smo samo iskreni, mi umemo da budemo samo iskreni. Mi, mala domaća fabrika gde su se rodili gospodin i gospođa Patewski, gospoda po rođenju. Verujemo u njihove vrednosti, verujemo da je istina dobrog, lepog i mudrog najbitnija, to je ta simfonija života i da ćete rezultat te istine vi brzo da otkrijete.

Vi, naši prijatelji, na ovome putu našeg razvoja.